Back to blog

Greenchoice droomt ervan dat ieder zijn eigen energie opwekt

16 november 2015 in Practice what you preach

Ik ben zelf nu al weer een tijdje klant bij Greenchoice. Dat bevalt zeer goed! Ik heb zelf 6 zonnepanelen en 3 winddelen bij de Windcentrale. Onze energie rekening is dan ook zeer laag en we gaan in de toekomst nog meer besparen. Plannen voor nog meer panelen en een warmtepomp. Dat wordt nog wel een paar jaar sparen. Ik kan iedereen Greenchoice aanraden, en nee ik heb er geen aandelen in, ik vindt het gewoon duurzaam verantwoord! Dat geeft een goed gevoel en dat is onbetaalbaar!

 

Wij kiezen écht voor 100% groen uit Nederland. Wij zijn Greenchoice. Wat ons betreft, wordt iedereen baas over zijn eigen energie. Ook jij. Dat klinkt raar… Alsof een bakker zegt: “Bak lekker je eigen brood”. En toch is het zo!

Bij Greenchoice dromen we ervan dat iedereen in Nederland zijn eigen energieleverancier wordt. Wij gaan je helpen baas te worden over je eigen energie. Door zelf energie op te wekken en slimmer om te gaan met wat je verbruikt. Want als iets echt van jou is dan ben je er zuinig op. Dat is volgens ons de toekomst. Daar dromen we niet alleen van, we zijn er al druk mee bezig.

Schermafbeelding 2015-11-16 om 18.30.15

Zo helpen wij je nu al met opwekken én met besparen. Bijvoorbeeld met onze warmetruiendag en met slimme oplossingen in en rondom je huis. Om echt te ervaren hoe het is om je eigen stroom op te wekken, mogen al onze klanten proefdraaien met onze nieuwste windmolens.

Doe je mee? Surf hier naar toe om meer te weten.