Back to blog

Durablog meer dan 15.000 keer bekeken

28 oktober 2015 in Practice what you preach

Sinds juni 2014 ben ik bezig om continu verslag te doen van duurzame ontwikkelingen. Dit omdat er erg veel goede initiatieven en technieken worden ontwikkeld die het hopelijk mogelijk maken om een duurzame toekomst mogelijk te maken. Ik heb naast de vele blogs ook interviews gemaakt en evenementen bezocht en daar van verslag gedaan. Naast een meet & Greet met Al Gore en een interview met Anne Walraven heb ik ook een bezoek gebracht aan de duurzame start-up Plant-e in Wageningen. Het zijn stuk voor stuk inspirerende ervaringen waar ik veel energie en vooral een goed gevoel van krijg.

Ook op gebied van duurzame gezondheid heb ik stappen gezet. Sinds een half jaar ben ik betrokken bij het opzetten van stichting Immunowell. Deze stichting gaat werken aan onderzoek naar het gezond maken en houden van ons menselijk immuun systeem. Dit is een perfecte duurzame manier van het bevorderen van onze gezondheid. Recentelijk bezocht ik het expertise centrum Kinderbuik&Co die dit al in de praktijk brengen. www.immunowell.com 

De komende tijd zal er veel te doen zijn op mijn blog. Met de klimaat top in aantocht in parijs is er zeer veel aandacht voor duurzaamheid.