Back to blog

The Puncy Pack helpt jonge ondernemers duurzaam en sociaal te ondernemen.

16 augustus 2015 in Initiatieven

Tijdens een van de vele evenementen over duurzaamheid heb ik Thalitha Muusse ontmoet. Zij is een bevlogen jonge ondernemer die andere jonge ondernemers helpt om een duurzame maatschappelijk verantwoorde onderneming op te zetten. Dit soort initiatieven van jonge mensen vindt ik zeer belangrijk en ook hoopvol voor een meer duurzame toekomst. Ook wordt de factor geluk en gevoel zo een meer economische factor. En dat is van groot belang! Want geld verdienen op zich garandeert geen geluk of goed gevoel. Weten dat je iets goeds doet voor de medemens en toekomstige generaties is toch ook een belangrijke economische geluksfactor!

 

Zie hieronder een recent overzicht van Thalitha bij The Punchy Pack.

Wil je meer weten over The Punchy Pack: http://www.thepunchypack.nl

Afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan een aantal initiatieven waar ik best trots op ben. Ik mail je omdat dit interessant kan zijn voor jou of wellicht ken je bedrijven, young professionals en/of start-ups die hiervan zouden moeten horen? Stuur het vooral door en mocht je andere suggesties hebben dan hoor ik het graag via mail/0636107098. En als je mijn mails niet meer wilt ontvangen, geen probleem, schrijf je dan uit via onderstaande link.

‘Re-invent the Future of Energy’
Voor Young Professionals die willen werken aan energietransitie:
We nodigen 30 Young Professionals uit die affiniteit hebben met ‘energie’ om naar het Springtij Forum 2015 op Terschelling te komen voor een uniek 4-daags programma met betrekking tot de energietransitie. Ze werken aan radicale innovaties en worden geholpen met een team van marketeers, visual designers en programmeurs.
Wanneer? Kick- off eerste week van september, 4-daags programma 24 t/m 27 september
Meld je aan via talitha@thepunchypack.nl

Punchy pack

‘De Partnership Verkiezing’
Voor Young Professionals die vanuit hun bedrijf een business-case willen opzetten in een ontwikkelingsland
Initiatief van The Punchy Pack, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en FMO.
In de Partnership Verkiezing ontwikkelen teams van young professionals vanuit de eigen core business, een duurzame, sociale en winstgevend project in een ontwikkelingsland en strijden om de begeerde titel: Best Partnership (inclusief seed money). Samen met partners als Berenschot ondersteunen wij de teams bij de ontwikkeling van de case.
Meld je aan via www.departnershipverkiezing.nl / Chantal@thepunchypack.nl
Wanneer? oktober 2015 – mei 2016

‘Startup on the Beach’
Voor Startups die hun business naar een hoger niveau willen tillen
Initiatief van The Punchy Pack & Accenture
We geven 8 innovatieve en duurzame start-ups de kans om te pitchen en uitdagingen op te lossen tijdens het duurzaamheidsforum van Nederland: Springtij! Ze worden daarbij geholpen door ceo’s, experts en andere topondernemers uit deze wereld. De start ups zijn actief op het gebied van clean tech, smart manufacturing, sustainable resources, nature & biodiversity, fairfood en circular economy.
Wanneer? 25 september 2015 (Terschelling)
Meld je aan via: http://departnershipverkiezing.us5.list-manage.com/track/click?u=6db090959d2ff84c98fc41b71&id=f6b7ee5f3d&e=aea6334691

groepsfoto-Springtij 2014

groepsfoto-Springtij 2014

Hartelijke groet,

Talitha Muusse
Social Entrepreneur The Punchy Pack

T: 0636107098 | Oudebrugsteeg 9
1012JN Amsterdam