Back to blog

Steun Schaatser Bart Veldkamp met zijn duurzame voedingsproject Barts Bar

26 augustus 2015 in Initiatieven

Goede voeding is essentieel voor een duurzame gezondheid. Een sporter als Bart Veldkamp weet dat als geen ander. Daarom heeft hij samen met zijn moeder een duurzame Candy bar ontwikkeld en wil deze via Crowdfunding op de markt gaan brengen.  Ik juicht dit vanuit Durablog van harte toe! en ondersteun dit project van harte.

Dit is het verhaal van Bart: voor meer info surf naar : http://bartsbar.nl

Ik heb een lekkere en gezonde voedingsreep ontwikkeld. Gewoon thuis, in mijn eigen keuken. Het ideale tussendoortje op momenten dat je behoefte hebt aan extra energie. Zonder toegevoegde suikers, met alleen natuurlijke ingrediënten. Alleen daarom al moet Bart’s Bar voor iedereen verkrijgbaar zijn. Om dat te bereiken, ga ik in Nederland een gloednieuwe productielijn opzetten; met startkapitaal dat ik via crowdfunding bij elkaar wil krijgen. Help je mij mee om Bart’s Bar op de markt te brengen?

Ik geloof in de kracht van mezelf, mijn partners en mijn toekomstige klanten. Wanneer we onze krachten bundelen, ook op financieel gebied, kan ik deze uitdagende start-up daadwerkelijk vormgeven.

Hier zet Bart zijn tanden in zijn medaille, maar nu in zijn Barts bar

Hier zet Bart zijn tanden in zijn medaille, maar nu in zijn Barts bar

De financiering van een start-up rond krijgen is een uitdaging op zich. Ik heb gekozen voor meerdere trajecten. Vanuit mijn sport weet ik dat de kracht bij mezelf ligt, maar zonder een sterk team en mijn fans was ik nooit zover gekomen. Die driehoek zie ik ook in deze onderneming. Mijn eigen kracht, die van mijn partners (mede-investeerders) en mijn fans, de toekomstige klanten.

Deze drie stakeholders wil ik betrekken en mee laten genieten van het proces waar we aan beginnen. Het ontwikkelen en succesvol maken van dit innovatieve product gaat absoluut lukken wanneer ‘onze’ driehoek vanaf het begin sterk met elkaar is verbonden.

Waar is het geld voor nodig?

Het geld is nodig om een productielijn te ontwikkelen en te realiseren.  Ik wil de voedingsrepen zonder fratsen en trucjes kunnen produceren zodat ik jullie, mijn klanten, recht in de ogen aan kan kijken en zeggen; ,, Ja deze reep is echt gezond! “. Dit vraagt om iets nieuws, een manier van produceren die op deze schaal nog niet eerder is gedaan. De gehele productielijn komt in het teken te staan van deze voedingsreep. Ik vraag jullie mee te helpen deze productielijn te realiseren.

Wil je dit project steunen? Surf naar:  http://bartsbar.nl/campaigns/barts-bar/

 

Gepubliceerd op 5 jun. 2015
Een eerlijke voedingsreep, suikervrij, zonder consessies aan kwaliteit en smaak. Help je mee om die te maken? http://bartsbar.nl
Categorie