Back to blog

Doe mee met de Crowdfunding Ons Huis Verdient Het

18 februari 2015 in Initiatieven

Bewustwording bij het grote publiek is een belangrijk hulpmiddel om een duurzame energie transitie versneld gestalte te geven. Daarom wil ik aandacht geven aan het Crowdfund project: Ons Huis Verdient Het!

In 2015 willen we doorgaan met het leukste tvprogramma over wonen zonder energiekosten.  Er staan twee series van 8 programma’s gepland, maar we hebben nog meer geld nodig om het te kunnen maken. Dus doe mee met de crowdfunding zodat we samen mensen in Nederland op een leuke en onafhankelijke manier enthousiast maakt voor Nul op de Meter!
Zie hier de oproep van de voorzitter van Bouwend Nederland Maxime Verhagen die het renoveren van huizen naar Nul op de Meter als de grootste kans voor de bouw ziet. Maar dan is het wel belangrijk dat mensen weten dat het kan. Dat laat Ons Huis Verdient Het zien. En ook Frank Grootenboer van ICDubo doet een beroep op u. ICDubo vertegenwoordigt het leeuwendeel van de fabrikanten en werkt graag mee aan een onafhankelijk advies voor maatwerkoplossingen voor Nul op de Meter renovaties. Zie hier zijn filmpje met een oproep uit het hart en kom in actie.  De namen en bedragen van de donateurs komen op onshuisverdienthet.nl Daar wilt u toch ook bij staan! Doe nu mee en vul nu nog in! De gouden donateurs (2.500,- en meer) worden vermeld op de aftiteling van Het Tv programma Ons Huis Verdient Het en worden allemaal afzonderlijk op facebook.com/onshuisverdienthet in het zonnetje gezet. Donateurs van €1.000 komen met logo op onshuisverdienthet.tv en partijen die €500, – doneren worden met naam op onshuisverdienthet.tv vernoemd. Bovendien komt er een link naar ICDubo op de site. Lees op http://www.stroomversnellingkoopwoningen.nl/doe-nu-mee-crowdfunding-tv-programma-ons-huis-verdient-het-op-rtl4/ meer over deze actie.