Back to blog

Big Solar: Zonnepanelen op alle Nederlandse daken.

22 januari 2015 in Initiatieven

De ambities van Big Solar liegen er niet om. Vandaag maken ze een aardige start in Amsterdam, waar tweeduizend daken moeten worden voorzien van zonnepanelen. De eigenaar van het dak hoeft zijn portemonnee niet uit zijn broekzak te halen.

 

Waarom kan jij bij BigSolar een zonnepanelen-systeem leasen?

Het Amsterdams Klimaat & Energiefonds heeft 2 miljoen euro ter beschikking gesteld aan BigSolar voor een groener Amsterdam.
Dit bedrag mogen wij direct besteden aan iedereen die in Amsterdam en omstreken woont en een eigen dak heeft. Daarom kan jij zonder investering een zonnepanelen-systeem leasen en meteen gaan besparen. En je bent nog eens goed bezig ook! Interesse?

Big Solar gaat het groots aanpakken

Big Solar gaat het groots aanpakken

We zijn in 2013 gestart om investeerders te zoeken voor onze propositie en dat is nu gelukt! Op dit moment hebben we de financiering rond om 3100 installaties te plaatsen in de steden Amsterdam en Utrecht. Binnenkort hopen we onze ‘dekking’ te kunnen uitbreiden naar Friesland, Drenthe, Brabant, Limburg, Overijssel, Noord Holland en Flevoland.

We zijn afhankelijk van deze regio’s omdat we onder andere gefinancierd worden door regionale Energiefondsen. Zij investeren in duurzame energieprojecten in hun eigen regio.
Doe de POSTCODE CHECK http://www.bigsolar.nl/gratis-offerte/ om te kijken of we bij jou al kunnen installeren.