Back to blog

Opkomst vele innovatieve en esthetische toepassingen van zonne-energie op de bouwbeurs

2 februari 2015 in In de media

Ook dit jaar is er weer een bouwbeurs in Utrecht. Van 9 t/m 13 februari is deze toonaangevende beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Er wordt ook aandacht besteedt aan de innovaties die er zijn gebied van zonnepanelen. Een van de exposanten is bijvoorbeeld Holland Solar. Als ik er aan toe kom ga ik even een kijkje nemen wat er allemaal te koop is.

 

Berenschot en Holland Solar presenteren gebouwgeïntegreerde pv-systemen tijdens Week van de Bouw 9-13 februari

Diverse Nederlandse bedrijven tijdens de Week van de Bouw gebouwgeïntegreerde zonne-energiesystemen presenteren. Dit doen zij op de vakbeurs GEVEL 2015 op initiatief van Berenschot en Holland Solar.

Solar Holland op de bouwbeurs

Solar Holland op de bouwbeurs

Van 9 tot en met 13 februari 2015 vindt de Week van de Bouw plaats met in de Jaarbeurs Utrecht de GEVEL 2015. Sinds 2011 begeleidt Berenschot een aantal bedrijven intensief in hun innovatietrajecten omtrent Building Integrated Photovoltaic (bipv). Vanuit deze innovatietrajecten zijn de eerste producten nu op de markt beschikbaar. ‘De producten die getoond worden in de Expo besteden aandacht aan het esthetische karakter van het product, waardoor het toepassen van pv niet meer als architectuurvervuiling beschouwd hoeft te worden’, aldus Irma van Roest van Berenschot. Bedrijven die nog niet zijn benaderd om hun bipv-product te tonen tijdens de Week van de Bouw kunnen nog contact opnemen met Berenschot.