Back to blog

Natuur & Milieu heeft tientallen particulieren verleid een elektrische auto te leasen.

13 juli 2014 in In de media , Initiatieven

In de verdieping van dagblad Trouw stond zaterdag 12 juli een leuk artikel over de familie de Bruijn uit Zoetermeer. Zij hebben via natuur & Milieu een Nisan Leaf geleased. Dit is een 100% elektrische auto waar de familie prima mee uit de voeten kan. De Leaf heeft een actie radius van 150 KM en op vakantie overnachten ze gewoon een extra keer. Zo wordt de vakantie nog meer ont-haasten. In het artikel wordt ook vermeld dat ze 11 zonnepanelen op het dak hebben geplaatst die voldoende elektriciteit opwekken voor de familie de Bruijn. Dit zijn ontwikkelingen die de goede kant opgaan. De volgende stap kan zijn dat Natuur & Milieu brandstof cel auto’s gaat promoten en waterstof gas tankstations gaat helpen bevorderen in Nederland. Dit is prima extra handel voor de tankstation eigenaren, ook in de grensstreek! Helaas zitten we nog een beetje in de kip en ei fase met brandstofcel auto’s en Waterstofgas tankstations. Maar het hoeft niet de techniek is er klaar voor! Kijk maar op www.waterstofnet.eu.

 

 

Natuur & Milieu heeft nu voor u het beste aanbod geselecteerd: een volledig elektrische Nissan LEAF, al vanaf €407 per maand all-in! Zonder bijkomende kosten zoals afschrijving, aflevering, onderhoud of reparatie. Alleen nog laden!

Vraagofferteblauw
Kiezen voor een elektrische auto was nog nooit zo makkelijk
Elektrisch rijden heeft de toekomst. Het is stil, schoon, sportief én ook nog voordelig: een volle accu kost slechts € 6. Daar rijdt u gemiddeld 150 kilometer mee. Vergeleken met benzine of diesel is dat best prettig voor uw portemonnee! Bekijk zelf de vergelijking, ontdek de voordelen van elektrisch rijden en vraag direct een vrijblijvende offerte aan op www.nuelektrisch.nl.