Back to blog

Na het winnen van de ASN wereldprijs, zit Sustainerhomes vol met plannen voor 2016.

17 januari 2016 in In de media , Initiatieven

Ik heb vorig jaar een van de oprichters van Sustainerhomes geïnterviewd. Ik was onder de indruk van het concept en de snelheid waarmee ze een eerste prototype hebben gemaakt en verkocht aan Eneco. Dit is niet onopgemerkt gebleven en ze wonnen vorig jaar de ASN wereldprijs.

Wil je mijn interview teruglezen klik hier!

 

Hieronder het laatste nieuws van Sustainerhomes:

Het is gelukt! Sustainer Homes heeft de ASN Wereldprijs 2015 gewonnen! Dankzij al jullie steun en stemmen kwamen we hier te staan. Ook de jury was onder de druk van de vele oplossingen die de Sustainer Homes bieden, en beloonde dat met een geldprijs van 10,000 euro. Bedankt!

Gert en Jacintha verschenen op tv-programma Nederland Wordt Groen. Het tv-programma rekende uit dat Sustainer Homes wel 15% van de in Nederland benodigde CO2-uitstootvermindering kan verzorgen. Wil je weten hoe? Bekijk het hier.

Onze nieuwe brochure is af. Als nieuwsbrief abbonnee krijg je hem als eerste in handen. Laat je ons weten wat je er van vindt? En deel je hem?
Klik op de button hieronder om hem te downloaden.
Liever de Engelse versie? Email ons op info@sustainerhomes.nl
Download hier de nieuwe brochure

sustainer-homes2

We geven jullie hierboven graag alvast een voorproefje van de herontwerpen waar we ons de laatste maanden over hebben gebogen. We zijn bezig met nieuwe (vakantie)woningen die ook off-grid zijn maar ditmaal niet in containers. Ook hebben we hard gewerkt aan het updaten van onze systemen. Die zijn nu het nieuwste van het nieuwste, zeer compact en zuinig. Nu de ontwerpen af zijn, is de verkoop gestart!