Back to blog

Op donderdag 4 juni organiseert Moonen het duurzame inspiratie event Brainpack 2015

26 maart 2015 in Duurzaam Grafisch produceren en verpakken

Moonen Packaging is een toonaangevende Nederlandse leverancier  van verpakkingen in Europa. Eigenaar Ge Moonen is een gepassioneerd duurzaam ondernemer. Hij treedt op als een ketenregisseur binnen de verpakkingsindustrie. Hij kan op deze manier duurzaamheid binnen de verpakkingsketen bevorderen. Ik vindt dit een zeer mooie manier om duurzaamheid binnen de verpakkingssector te stimuleren. Ik ga naar het evenement op 4 juni.

Wil je ook gaan? aanmelden kan via deze link: http://corporate.moonenpackaging.com/brainpack-2015/schrijf-u-voor-brainpack

 Brainpack 2015

Op donderdag 4 juni organiseert Moonen het inspiratie event Brainpack 2015. Tijdens deze derde editie, draait het om samenwerken, creëren en verbinden. Drie sleutelwoorden die duurzaamheid weer nieuwe inhoud en kracht geven.

Connect, Create & Collaborate. No waste.

Niks overbodigs. Concrete plannen. Samen verbindingen maken. Inspiratie opdoen en direct stappen zetten in groen ondernemen. Want los van een aantal geweldige sprekers treft u op Brainpack doorgewinterde professionals in duurzaamheid. Mensen die ter plekke verbinding maken met de praktijk van uw organisatie. Die u helpen uw efficiency te vergroten, verspilling en afval tegen te gaan. Zodat u niet met lege handen, maar met concrete ideeën voor de toekomst vertrekt.

Een sneakpreview van het programma vindt u alvast op deze site. In de aanloop naar het event maken het volledige programma bekend. We hebben nog een flink aantal verrassingen voor u in petto.

We hopen dat u er bij bent! We zouden u missen. Kom geven, nemen, kennis maken en samenwerken tijdens dit unieke event. Maak verbinding met ons en anderen uit het duurzame netwerk van Nederland en België, want zonder u is Brainpack 2015 niet geslaagd!

Gé Moonen presenteert tijdens Brainpack

Gé Moonen presenteert tijdens Brainpack

 

Moonen Packaging ziet het als haar plicht om een actieve bijdrage te leveren aan het terugbrengen van de hoeveelheid afval waarmee we de aarde belasten. Verpakkingsmateriaal verwordt nu eenmaal snel tot afval.

Door onze positie in de keten, zij wij in staat om de juiste mensen en bedrijven samen te brengen en om hen met elkaar te verbinden. Met een optimale samenwerking zorgen we er voor dat we het hiervoor beschreven doel bereiken.

Connect, create and collaborate. No waste.

Tijdens Brainpack staat inspireren en van elkaar leren centraal. Sprekers gaan op deze dag actief en interactief aan met uw als bezoeker aan de slag. Geen loze kreten, oneliners en open deuren. Maar, waardevolle antwoorden, ideeën en concrete tips. Met een succesvolle samenwerking kunnen we verspilling tegen gaan.

 

 

Gepubliceerd op 2 mrt. 2015
Teaser Brainpack 2015: hét innovatieve kennisevent van Moonen Packaging. Het thema voor deze derde editie is: Connect, Create, Collaborate. No Waste. Bekijk www.brainpack.nl voor meer informatie.

 

 

Voor meer informatie: http://corporate.moonenpackaging.com/brainpack-2015