Back to blog

Duurzame drukkerij Remmert Dekker genomineerd voor Succes Award

5 december 2014 in Duurzaam Grafisch produceren en verpakken

Er zijn drukkerijen die echt werk maken van duurzaam produceren. Remmert Dekker is zo’n drukker. Dit levert ze naast mooi opdrachten ook erkenning op. Zie hier de nominatie voor de Succes Award.

De TV opnames zijn inmiddels geweest omdat we branchewinnaar geworden zijn voor Verpakkingsdrukkerijen. Nu maken we ook nog kans op de Succes Award nominatie 2014.

Op 23 november 2014 heeft de uitzending op RTL 7 plaatsgevonden.

Klik hier voor de video:

http://www.succesaward.nl/bedrijven/drukkerij-remmert-dekker/

De Nationale Business Succes Award-verkiezing is de grootste ondernemersprijs van Nederland.  De Nationale Business Succes Award is de enige awardverkiezing met een eigen wekelijks televisieprogramma. Onze Award-nominaties zijn keurmerk; een preditkaat van onderscheidend goed ondernemen

Kijk onderstaande film hoe Remmert Dekker duurzaam innoveert:

 

Oordeel Nominatiecommissie
Als je als onderneming al bijna 120 jaar in staat bent je klanten te voorzien van top oplossingen op het gebied van vouwkarton verpakkingsvragen, dan zegt dat iets over kwaliteit van mens en product en dienstverlening! Een erkende topleverancier in haar markten en in haar segmenten. Consequent op zoek naar het beste voor de klant. Vernieuwend, telkens weer. Gespecialiseerd in moeilijke vraagstukken en uitdagingen. Maar ook uitstekend benaderbaar voor standaard eenvoudige wensen. Altijd samen met de klant werken aan een topproduct voor de gevraagde toepassing. Daarbij speelt de zorg voor mens en milieu een belangrijke rol. Hergebruik van afvalstoffen als grondstof voor verpakkingen, een energie zuinig eigen gebouw, milieucertificering. Altijd op zoek naar zo duurzaam mogelijke aanpak.

De Nominatiecommissie is van mening dat Remmert Dekker B.V. op die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar in de branche Verpakkingsdrukkerijen en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award

 

Bron: http://www.remmertdekker.nl/remmert-dekker-genomineerd-voor-succes-award/