Back to blog

Brainpack 2015 op 4 juni wordt een feest van inspiratie voor een duurzame toekomst

29 mei 2015 in Duurzaam Grafisch produceren en verpakken

Ik ga volgende week naar Brainpack te Weert. Verpakkings bedrijf Moonen packaging innovations is de organisator en gastheer van dit evenement.

 

Hieronder  nog een laatste oproep aan geïnteresseerden:

We kunnen bijna niet wachten tot het zover is. Het is zo’n moment waar wij als organisatie naar uitkijken.  Brainpack2015 wordt een bijzonder feest. Een bron van inspiratie voor de toekomst van ons allemaal. We vieren de verbinding, de innovatie, de duurzame succesverhalen. Van u, van ons en van alle sprekers die op het programma staan.

Op donderdag 4 juni heten we u vanaf 12 uur van harte welkom in ons logistiek centrum. Bij ontvangst staan er heerlijke soep en sandwiches voor u klaar. Klik hier: http://corporate.moonenpackaging.com/case/programma-brainpack2015?ct=t(Bevestigingsmail_Brainpack_copy_01_5_29_2015)&goal=0_e027c18ca8-589aac920d-187606125&mc_cid=589aac920d&mc_eid=13eaacac65  om het volledige programma van Brainpack te bekijken dan kunt u ook alvast delen in onze voorpret. Alle praktische informatie kunt u hier vinden en achtergrondinformatie over de sprekers vindt u op de website van Brainpack. http://corporate.moonenpackaging.com/brainpack-2015

Ge Moonen tijdens Brainpack

Ge Moonen tijdens Brainpack

Uitgeroepen tot het groenste bedrijf van Nederland

Uitgeroepen tot het groenste bedrijf van Nederland

Op 4 juni geven we samen met u meer inhoud aan het woord duurzaamheid en maken we de verbinding met de praktijk van uw organisatie. Laat u de komende week uw gedachten alvast gaan over het thema?  Dan valt alles op 4 juni wat makkelijker op zijn plek. We gaan u namelijk flink verrassen met: Connect, Create & Collaborate. No waste.

We hebben er ontzettend veel zin in – en we hopen u ook.

Tot ziens op Brainpack!

Connect via Twitter @brainpack2015 of #brainpack15

 

Gepubliceerd op 2 mrt. 2015
Teaser Brainpack 2015: hét innovatieve kennisevent van Moonen Packaging. Het thema voor deze derde editie is: Connect, Create, Collaborate. No Waste. Bekijk www.brainpack.nl voor meer informatie.

Meer weten over Brainpack2015? Bekijk www.brainpack.nl